Nettipelit

Räjähtää Lohkot

Leikur af taitopelit

Räjähtää lohkot

Räjähtää Lohkot Luokitus: 7/10

Räjähtää lohkot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen verkossa peli on hyödyntää korttelin pienen palan, jota kutsutaan nuorempi, voi saavuttaa suuri punainen lohko, jota kutsutaan vanhempi. Eri ohjeet näkyvät hitaasti näytössä, uusia elementtejä kullakin tasolla. Hauskaa tämä mukava verkossa peli ja testaa järkeä ja kykyä siirtää kaikki tasot.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6263 kertaa verkossa. Ranking 3235 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 38 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6263 kertaa
Räjähtää Lohkot

Estä verkossa peli, räjähtää korttelin tuoda kaksi punaista lohkot, sekä nuorempi kanssa vanhempi ja siirtyä seuraavalle tasolle tämän ilmaisen pelin verkossa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Räjähtää Lohkot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Räjähtää Lohkot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Räjähtää Lohkot ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Räjähtää Lohkot on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Räjähtää Lohkot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Räjähtää Lohkot
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79467
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
46727
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
36714
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?