Nettipelit

Pura Rakenne

Leikur af taitopelit

Pura rakenne

Pura Rakenne Luokitus: 3/10

Pura rakenne peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli sinulla on kymmenen tasoa, jolla ne kaikki on vihreä läiskä päälle rakenteen valmistettu kiviä. Huomaa, kuinka kaikki lohkot pinotaan eri tavalla, ja ne ovat eri muotoisia ja kokoisia. Sinun tehtäväsi on antaa möhkäle koskettaa ruohoa maahan poistamalla kiviä yhdellä hiiren napsautuksella. Ole varovainen, sillä jos poistat rock ja epätasapainoa möykky, se putoaa pois kalliolta ja menetät!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7345 kertaa verkossa. Ranking 3244 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7345 kertaa
Pura Rakenne

Tämä salama peli on peli, joka perustuu Gravitaatio. Gravitaatio on parhaiten tuttu agentti, joka painottuu esineiden massan ja saa ne putoavat maahan pudotettaessa. Tämä on luonnollinen ilmiö, jonka fyysinen ruumis houkuttelee voimalla suhteessa niiden massoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pura Rakenne selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Pura Rakenne. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pura Rakenne ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Pura Rakenne on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pura Rakenne että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pura Rakenne
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?