Nettipelit

Pikku Pelit

Leikur af taitopelit

Pikku pelit

Pikku Pelit Luokitus: 8/10

Pikku pelit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Hengissä vähimmäismäärä minipelejä pisteitä tässä ilmainen verkossa peli. Jokaisessa mini peli, sinun täytyy noudattaa ohjeita vasemmassa alakulmassa näytön. Aikaa jäljellä on oikeassa yläkulmassa, ja elämää jäljellä näkyy vasemmassa yläkulmassa näytön. Selvittää, miten pelata jokaista peliä mahdollisimman nopeasti, koska sinulla on vain sekunnin suorittaa onnistuneesti.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6748 kertaa verkossa. Ranking 3439 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6748 kertaa
Pikku Pelit

Ehkä minipelejä menettämättä kaikki elämänne loppuun kunkin tason, tai pelata loputon tila ja pelata kunnes kaikki elämänsä loppuu. Voittaa tasoilla avata ensi, menettää niin vähän elämää kuin mahdollista, ja saada pisteitä ansaita tähteä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pikku Pelit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Pikku Pelit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pikku Pelit ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Pikku Pelit on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pikku Pelit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pikku Pelit
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?