Nettipelit

Pienistä Suuriin

Leikur af taitopelit

Pienistä suuriin

Pienistä Suuriin Luokitus: 5/10

Pienistä suuriin peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä pelaat ruostetta paikka, ja sinun täytyy hallita sitä noin kullakin tasolla syövyttää kaikki pultit pienimmästä suuria, mutta koskematta mihinkään muuhun! On olemassa 32 eri tasoilla ja 4 vaikeus ryhmiä. Yritä pisteet niin paljon pisteitä kuin mahdollista. Voit myös katsoa muiden pelaajien uusintoja jokaisen tason ja kilpaa niiden haamut parantaa kertaa! Jos haluat pelata, voit käyttää joko hiirtä tai W, A, S ja D-näppäimiä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6741 kertaa verkossa. Ranking 3469 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6741 kertaa
Pienistä Suuriin

Korroosio on kemiallinen reaktio, jossa on kolme tekijää: valmistettu pala, ilmakehän ja veden tai sähkökemiallisen reaktion. Yleisimmin ovat kemiallisia muutoksia metallien, joita ilmaa, kuten ruostetta ja raudan ja teräksen tai muodostuminen vihreää patinaa kupari ja niiden seokset.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pienistä Suuriin selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Pienistä Suuriin. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pienistä Suuriin ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Pienistä Suuriin on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pienistä Suuriin että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pienistä Suuriin
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?