Nettipelit

Lyödä punainen pallo

Leikur af taitopelit

Lyödä punainen pallo

Lyödä punainen pallo Luokitus: 3/10

Lyödä punainen pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Napsauta iso punainen pallo, joten se lentää! Sinun tarvitse koskettaa punainen pallo saada pisteitä. Et voi koskettaa pallot vihreä, keltainen tai sininen. Jos olet iso punainen pallo koskettaa reunaan pelin näytön, häviät pelin. Sinun pitää hallita palloa mahdollisimman pitkään.Peli on kovaa ja sinun täytyy olla hyvin laskettaessa lyödä samanväristen kanssa vain hiiren klikkauksella.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11334 kertaa verkossa. Ranking 1885 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 726 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11334 kertaa
Lyödä punainen pallo

Useat pallot putoavat ruudun. Hiirellä sinun täytyy ohjata suurin kaikista ja tehdä punainen pallo osui pienempi. On olemassa useita muita värejä, mutta nämä eivät voi koskettaa niitä tai menetät pelin. Vaikeus korkea, koska sinun täytyy ohjata liikkeitä, inertiaa ja iskun voima tuoda tavoite, johon haluat.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lyödä punainen pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Lyödä punainen pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lyödä punainen pallo ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Lyödä punainen pallo on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lyödä punainen pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lyödä punainen pallo
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?