Nettipelit

Muuntaja Kasvi

Leikur af taitopelit

Muuntaja kasvi

Muuntaja Kasvi Luokitus: 7/10

Muuntaja kasvi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online-peli on ohjata kasvi läpi kurssin, käyttämällä erilaisia ​​kykyjä tuhota esteitä.Näyttö pitää etenee, joten sinun tarvitsee vain keskittyä ovat esteitä, jotka voit välttää eri tavoin. Lentää ilmassa ylös nuolinäppäintä. Kaivaa maahan alanuolipainikkeen. Booli eteenpäin oikeaa nuolinäppäintä. Sinun on myös mahdollisuus kerätä kohteita koskettamalla niitä tai kiinni niitä teidän net, jonka voit käyttää vasemmalla nuolinäppäimellä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6379 kertaa verkossa. Ranking 3587 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6379 kertaa
Muuntaja Kasvi

On yleensä useita tapoja välttää este. Useimmat esteet voidaan rei'ittää, porata alle tai lentänyt. Kuitenkin jotkut voidaan välttää erityinen kyky - esimerkiksi, sinun täytyy lentää yli piikkejä. Kerää kaikki rahat voit, mutta älä vaaranna itseäsi tekemällä niin. Rakentamis refleksit jotta voit määrittää, mitä tehdä nopeammin. Saat pisteitä lävistys esineitä, mutta ei lentäminen niitä tai poraus niiden alle.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muuntaja Kasvi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Muuntaja Kasvi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muuntaja Kasvi ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Muuntaja Kasvi on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muuntaja Kasvi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muuntaja Kasvi
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?