Nettipelit

ruohonleikkuri

Leikur af taitopelit

Ruohonleikkuri

Ruohonleikkuri Luokitus: 5/10

Ruohonleikkuri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Näytä taitosi ja tarkkuutta hiirellä käsittelyyn tämän ruohonleikkurin vehnän satoa vehnän mahdollisimman lyhyessä ajassa. Sinun täytyy olla hyvin tarkka tuhlata aikaa menossa läpi maaseudun leikkuria jo kerätty. Sinun täytyy kerätä% kentän ennen kuin se täyttää aikaa. Käsitellä leikkuri on käyttää hiirtä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5386 kertaa verkossa. Ranking 3685 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5386 kertaa
ruohonleikkuri

Kerääminen kenttä on tehtävä, joka on tehtävä mahdollisimman nopeasti. Kun vehnää kypsyy, se muuttaa vihreä tai kellertävän valkoista, merkki siitä, että olisi kerättävä, ja sinulla on kiire poimi sen paras mahdollinen aika. Tässä käsite on peräisin tämän pelin. Käsite kiire kerätä, tähän meidän on oltava hyvin tarkkoja tapa leikkurin kentällä, et viettää kahdesti samasta paikasta, koska ne lasketaan kentän kerätty, ja sinun täytyy kerätä% ennen aika loppuu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ruohonleikkuri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään ruohonleikkuri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ruohonleikkuri ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli ruohonleikkuri on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ruohonleikkuri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ruohonleikkuri
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79707
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47001
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
37024
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?