Nettipelit

Minigolf Wonderputt

Leikur af taitopelit

Minigolf wonderputt

Minigolf Wonderputt Luokitus: 8/10

Minigolf wonderputt peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Minigolf peli, jossa sinun täytyy todistaa taitosi lyömällä palloa eri reikiin. Maisemat muuttuvat kuten mennä pidemmälle tasolle. Lyödä golfpallon sinun täytyy valita suunta ja voima tietokoneen hiiri. Kuten te edistymistä tasoilla, ne on vaikeampi voittaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5728 kertaa verkossa. Ranking 3624 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5728 kertaa
Minigolf Wonderputt

Hauska Wonderputt minigolf peli, jossa sinun täytyy laittaa golfpallon vastaavaan reikään. Pelissä on erilaisia ​​skenaarioita heinän, vesi, hiekka, vuori, lumi, jne Lisäksi ulkonäkö kohtaus muuttuu ja uusia elementtejä ilmestyy. Jos pidät minigolf, löytää tämän uuden tavan nauttia tämän pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Minigolf Wonderputt selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Minigolf Wonderputt. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Minigolf Wonderputt ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Minigolf Wonderputt on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Minigolf Wonderputt että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Minigolf Wonderputt
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79707
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47001
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
37024
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?