Nettipelit

Magneettinen Torni Rakentaminen

Leikur af taitopelit

Magneettinen torni rakentaminen

Magneettinen Torni Rakentaminen Luokitus: 6/10

Magneettinen torni rakentaminen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Oletko koskaan yrittänyt rakentaa linnan kortteja tai jopa hammastikkuja? On täysin hauska ja koukuttava, koska pieni tuuli voi tuhota kaiken, ja se on teidän tehtävänne on pitää sitä tapahtumasta. Yritä rakentaa torni tässä pelissä lisäämällä oikea elementtejä. Pidä torni tasapainoinen, muuten se hajoaa, ja häviät. Pidä hauskaa!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7329 kertaa verkossa. Ranking 3321 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7329 kertaa
Magneettinen Torni Rakentaminen

Kyky pelit ovat sellaisia, joissa pelin lopputulokseen määräytyy fyysinen tai henkinen taito, joka pelaa sitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Magneettinen Torni Rakentaminen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Magneettinen Torni Rakentaminen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Magneettinen Torni Rakentaminen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Magneettinen Torni Rakentaminen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Magneettinen Torni Rakentaminen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Magneettinen Torni Rakentaminen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?