Nettipelit

Lumisota

Leikur af taitopelit

Lumisota

Lumisota Luokitus: 6/10

Lumisota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilmainen verkossa peli lämpötila pakkasen. Tässä salama peli sinun täytyy kohdata muita lapsia lumisota, lasketaan kehityskaari ja voimaa sinun täytyy lyödä vastustajat. Voit heittää lumipalloja, napsauta ja vedä teidän heitetään takaisin energiaa ladata pallo ja tulevat ulos voimalla, tai hitaampi jos kaikki haluamasi on parabolinen ammuttu. Mikä on tavoitteesi?

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7018 kertaa verkossa. Ranking 3313 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 24 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7018 kertaa
Lumisota

Joukko talven nauttia lumesta. Kaikki lapset, kun he näkevät lunta, he eivät voi eivät tee pallo ja heittää se kaikin voimin. Tuntuu lapsi heittää lumipalloja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lumisota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Lumisota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lumisota ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Lumisota on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lumisota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lumisota
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?