Nettipelit

Line Rider Beta 2

Leikur af taitopelit

Line rider beta 2

Line Rider Beta 2 Luokitus: 7/10

Line rider beta 2 peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Perusajatuksena on tehdä yksi tai useampia rivejä hiirellä jonka hahmo voi ratsastaa jälkeen pelaaja painaa toistopainiketta. Peli sisältää simuloitu fysiikka, mikä tarkoittaa radan on oltava riittävän sileä, mikä estää merkin putoamisen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7032 kertaa verkossa. Ranking 3343 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7032 kertaa
Line Rider Beta 2

Line Rider on internet peli relesed vuoden 2006 puolivälissä. Se on alun perin luotu Slovenian opiskelija, ja pian tuli internet-ilmiö. Se on esillä useita sivustoja, ja on löytänyt tiensä useisiin video pelaamista alustoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Line Rider Beta 2 selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Line Rider Beta 2. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Line Rider Beta 2 ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Line Rider Beta 2 on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Line Rider Beta 2 että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Line Rider Beta 2
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?