Nettipelit

liimaa hyytelö

Leikur af taitopelit

Liimaa hyytelö

Liimaa hyytelö Luokitus: 7/10

Liimaa hyytelö peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä peli on todella hauskaa, ja tavoitteena on saada tämä hyytelö pallo kiinni kaikki tähdet, riippulukko näppäintä ja reikä seuraavalle tasolle tavoite. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käynnistää hyytelömäinen jousille lähemmäksi tavoitteita. Ensimmäisessä peleissä on pieni opetusohjelma.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 4826 kertaa verkossa. Ranking 3656 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 4826 kertaa
liimaa hyytelö

Tämä online-peli on innoittamana Cut Rope, suosittu peli iPhone ja Android, jossa sinun täytyy antaa karkkia hauska hahmo eri leikkaus köydet. Tässä pelissä on merkki liivatetta joka liikkuu ruudun poikki kerätä kaikki tähdet ja avain kunkin tason.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä liimaa hyytelö selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään liimaa hyytelö. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä liimaa hyytelö ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli liimaa hyytelö on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä liimaa hyytelö että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

liimaa hyytelö
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79095
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
46354
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
36310
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?