Nettipelit

Lentää Pulassa

Leikur af taitopelit

Lentää pulassa

Lentää Pulassa Luokitus: 5/10

Lentää pulassa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, tavoitteena on auttaa lentää ohi kaikki koneet tehdas. Hiiren kursori muuttuu lentää, joten käytät hiirtä siirtää lentää ympäri. Muistaa malleja eri koneita. Ne kaikki menevät yhdessä eri puolilla musiikkia, jotta voit kertoa, kun jotain on aikeissa hyökätä. Kerää lisää elämää ja hymiöitä aina kun mahdollista. Mikäli este on noin aktivoida, odota sen valmistumista, sitten nopeasti siirtää sen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6312 kertaa verkossa. Ranking 3616 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6312 kertaa
Lentää Pulassa

Tämän ilmainen online-peli on ohjata lentää läpi koneita. Kone on valmistettu vasarat, porat, vaihdetta ja paljon muuta. Mutta, koska olet hyvin pieni lentää, voit saada todella satuttaa vain koskettamalla yksi näistä asioista, koska ne liikkuvat jatkuvasti. Temppu on muistaa malleja koneen liikkeitä, jotta voit laskea, kun se iskee, koska se liikkuu aina samalla tavalla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentää Pulassa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Lentää Pulassa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentää Pulassa ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Lentää Pulassa on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentää Pulassa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentää Pulassa
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?