Nettipelit

metsästys kuplia

Leikur af taitopelit

Metsästys kuplia

Metsästys kuplia Luokitus: 6/10

Metsästys kuplia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Yksinkertainen peli, jossa sinun täytyy saada kaapata kaikki siniset kuplat kuin voit samalla välttää punaisia. Nauti! Toista: nuolinäppäimillä liikkua, kerätä sininen kuplia ja välttää punaisen. Mutta kiirettä!Aika kuluu vaikuttaa pisteet. Sinun täytyy siirtää sininen kupla ympäri ruutua yrittää saada kiinni kaikki siniset työt voit, on olemassa joitakin pieniä ja toiset suuria. Punainen ovat ne, jotka voivat tappaa sinut, jos kosket mitään menettänyt pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 16259 kertaa verkossa. Ranking 1320 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1474 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 16259 kertaa
metsästys kuplia

Toimintaa, jossa sinun täytyy ohjata kupla, joka puolestaan ​​on yrittää kaapata kaikki siniset kuplat mahdollista. On joitakin punaisia​​, jotka ovat vaarallisia ja saaliit häviät pelin. Hyvin yksinkertainen toimintaa kaikenikäisille, yksinkertainen valvonta läpi näppäimistön näppäimiä. Siirrä kupla ympäri ruutua väistely, jotka ovat vaarallisia ja yrittää tehdä enemmän pisteitä syömällä hyvää.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä metsästys kuplia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään metsästys kuplia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä metsästys kuplia ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli metsästys kuplia on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä metsästys kuplia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

metsästys kuplia
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?