Nettipelit

Kuljetus Ulkomaalainen

Leikur af taitopelit

Kuljetus ulkomaalainen

Kuljetus Ulkomaalainen Luokitus: 3/10

Kuljetus ulkomaalainen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Opas söpö vaaleanpunainen vieras hänen destinattion! Käytä hiirellä vetämällä nuolta, joka lähettää hänet ja asettaa suunnan. Vapauta hiiren vasenta painiketta, jotta heittää hänet suuntaan haluat! Varmista, että ulkomaalainen saapuu maaliin terveenä! Sillä ei ole väliä, jos se kääntyy ympäri, niin kauan kuin voit lähettää hänet kotiin!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7038 kertaa verkossa. Ranking 3362 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7038 kertaa
Kuljetus Ulkomaalainen

Jokaisessa taitopeli, tulos riippuu taidoista soittimen, niin henkistä tai fyysistä. Nämä pelit antaa pelaajien tutkia kykyjään, koska ne on pakko parantaa, eli oppia virheistään, jos he haluavat voittaa pelin. Kaikki taitopelit myös prosentuaalinen sattumasta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kuljetus Ulkomaalainen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kuljetus Ulkomaalainen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kuljetus Ulkomaalainen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kuljetus Ulkomaalainen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kuljetus Ulkomaalainen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kuljetus Ulkomaalainen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?