Nettipelit

Konetekniikka

Leikur af taitopelit

Konetekniikka

Konetekniikka Luokitus: 6/10

Konetekniikka peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun täytyy todistaa taitosi tässä pelissä rakentaa polku veden päästä säiliöön. Haasteena on sinun täytyy asettaa putki oikeaan asentoon veden virrata säiliöön päihin. Sinun täytyy siirtää segmentti oli niin, että painat nappia, veden virtaus ja viimeistely säiliö sisäpuolelta. Tee kuten insinööri ja laskee tien hyvin. On olemassa työkaluja, joiden avulla voit ja muut ansoja tekee siitä vaikeampaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7255 kertaa verkossa. Ranking 3569 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 24 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7255 kertaa
Konetekniikka

Engineering peli, jossa sinun täytyy tehdä vesijohtovettä saavuttaa säiliö. Sinun täytyy asettaa putket niin, että putket kuljettavat vettä määränpäähänsä. Vuotojen. Tavoitteena on merkitty alussa kunkin näytön. Jokaisella tasolla vaikeuden lisääntyy ja tulee vaikea tehdä matkaa. On joitakin temppuja, jotka auttavat sinua linssiin. Löydät joitakin sudenkuoppia, jotka vaikeuttavat loppuun piiri menettämättä nestettä matkan varrella. Ottaa putki sen määränpäähän ja voittaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Konetekniikka selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Konetekniikka. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Konetekniikka ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Konetekniikka on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Konetekniikka että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Konetekniikka
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?