Nettipelit

Kiipeily Ninja Refleksit

Leikur af taitopelit

Kiipeily ninja refleksit

Kiipeily Ninja Refleksit Luokitus: 6/10

Kiipeily ninja refleksit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli saat pelata kuin ninja pystyy kiipeilyköysiä hyvin suurilla nopeuksilla, kun hyppää yhdestä toiseen. Sinun tehtäväsi on kiivetä kaikki köydet kaikki temppelit. Viimeistele temppeli, sinun täytyy kerätä vähintään määrä rahaa se, joka sijaitsee eri köysiä. On olemassa kolmenlaisia ​​kolikoita, 10v, 50Y ja 100Y. Se on teidän tehtävänne on kerätä niin paljon rahaa kuin voit vähiten aikaa mahdollista, joten kouluttaa refleksit! Paina nuoli ylös nopeuttaa, ja paina nuoli alas lopettaa. Paina vasenta ja oikeaa nuolta liikkua ninja yhdeltä puolelta köyden toiseen. Paina välilyöntiä hypätä köyden, että ninja on edessään, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää nuolia edestakaisin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6540 kertaa verkossa. Ranking 3517 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6540 kertaa
Kiipeily Ninja Refleksit

Vaikka et täytä temppeli, sinulla on rahaa tallennetaan, ja voit käyttää sitä kaupassa. Sinun tulee kerätä tietty määrä rahaa kussakin temppelissä, joten varmista, että saat kaikki rahat voit. Myymälässä voit ostaa Onigari (jotka ovat elämässänne, joten ole varovainen jos loppuu näistä, koska kaikki rahat ja tallennetaan tarjouksesta katoavat) ja tarjoukset (jotka ovat erityisiä tekniikoita, jotka auttavat sinua saamaan enemmän rahaa ja kiipeily temppeli). Paina vastaavaa numeronäppäintä aktivoida erityinen. Kun avaat erikoisliikkeen, sinulla on todennäköisesti käyttää sitä seuraavalle tasolle pystyä keräämään tarpeeksi rahaa. Aika bonuksia auttaa, jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa lopussa tasolla, joten yritä saada läpi mahdollisimman nopeasti.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kiipeily Ninja Refleksit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kiipeily Ninja Refleksit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kiipeily Ninja Refleksit ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kiipeily Ninja Refleksit on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kiipeily Ninja Refleksit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kiipeily Ninja Refleksit
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?