Nettipelit

Kiinan Tehtaan

Leikur af taitopelit

Kiinan tehtaan

Kiinan Tehtaan Luokitus: 5/10

Kiinan tehtaan peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jotkin työntekijät ovat hyvin laiskoja ja usein nukkuvat työn aikana. Tämä on erittäin vaarallinen ja vaikuttaa suuresti tuotantoon tehtaan, joten voit asettaa hälytyksen vieressä kunkin työntekijän. Kun näet mikä työntekijä on uni tai napping, voit napsauttaa painiketta herättää heidät ylläpitää tuottavuutta. Tuotantolinja on niin pitkä, joten sinun täytyy katsoa koko tuotannon. Kuten nousevat, tulee olemaan enemmän ja enemmän työntekijöitä nukkuu työhön. Kun tuotannon taso laskee 60%​​, peli on ohi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7010 kertaa verkossa. Ranking 3340 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7010 kertaa
Kiinan Tehtaan

Olet pomo tehtaan peli. Olette työllisti monia työntekijöitä luoda tuottavuutta sinulle. Pitää silmällä tuotannon kuvaajan alareunassa näytön.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kiinan Tehtaan selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kiinan Tehtaan. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kiinan Tehtaan ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kiinan Tehtaan on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kiinan Tehtaan että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kiinan Tehtaan
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?