Nettipelit

Kierrä Kuution

Leikur af taitopelit

Kierrä kuution

Kierrä Kuution Luokitus: 4/10

Kierrä kuution peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

RectRot on ilmainen verkossa peli, jossa sinun täytyy kiertää kuution kerätä sininen helmi. Voit myös kuvata auttaa siirtymään taaksepäin rekyyliä. Käytä puoli nuolia kiertää ja ylin nappi ampua. Tässä salama peli ajattelette paras strategia tehdä mahdollisimman vähän siirtoja, koska tämä saa enemmän pisteitä. Kuinka monta tasoa voi kulkea?

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6990 kertaa verkossa. Ranking 3406 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6990 kertaa
Kierrä Kuution

Sillä kyky peleissä täytyy ajatella siirtyy saavuttaa korkeimman pistemäärän, tai olla varovainen painamalla nappeja oikeaan aikaan, pelata rauhallisesti ja ilman hermoja ja on ketterä sekä kehon ja mielen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kierrä Kuution selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kierrä Kuution. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kierrä Kuution ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kierrä Kuution on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kierrä Kuution että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kierrä Kuution
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80887
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48252
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38260
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?