Nettipelit

ketjureaktio

Leikur af taitopelit

Ketjureaktio

Ketjureaktio Luokitus: 4/10

Ketjureaktio peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on noin ketjureaktion. Sinun tehtäväsi tässä ketjureaktio peli on käyttää vähän lentävät atomit tuhota niin monta atomia kuin mahdollista. Jokainen atomi klikkaat jakaantuu kolmeen erilliseen osaan, ja nämä osat ovat niitä, jotka täytyy lyödä muita atomeja. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Huipputuloksia perustuu pisteet ja kuinka nopeasti olet kaikki tasot.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5889 kertaa verkossa. Ranking 3408 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5889 kertaa
ketjureaktio

Ketjureaktio on sarja reaktioita, joissa on reaktiivinen tuote tai sivutuote aiheuttaa ylimääräisiä reaktiot tapahtuvat. Vuonna ketjureaktio, positiivista palautetta johtaa itseään vahvistavan tapahtumaketjun. Tapahtumien ketju on useita toimia ja niiden vaikutuksia, jotka ovat rinnakkaisia ​​ja toisiinsa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ketjureaktio selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään ketjureaktio. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ketjureaktio ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli ketjureaktio on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ketjureaktio että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ketjureaktio
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79707
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47001
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
37024
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?