Nettipelit

Kauhakerääjät Linja

Leikur af taitopelit

Kauhakerääjät linja

Kauhakerääjät Linja Luokitus: 3/10

Kauhakerääjät linja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pidätkö jäätelöstä? Luo palloa riviä samaa väriä, jotta ne katoavat. Jos ryhmä jää neljä kerää samaa väriä ne katoavat tyhjentää näytön, sinun pitää näytön puhtaana voittaa ja joka kerta peli kovenee. Oletko voi ohjata pelimerkit? Jos pidät peleistä kuten Tetris pidät tästä pelistä tehdä kauhallista ryhmissä samaa väriä. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä valvoa pallot jäätelöä, voit kääntää ne ja tehdä niistä laskea nopeammin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7309 kertaa verkossa. Ranking 3254 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7309 kertaa
Kauhakerääjät Linja

Ja taitopeli jossa sinun täytyy ruoka ryhmä värejä niin että ne sopivat ja katoavat. Sinun täytyy poistaa kaikki mahdolliset värit voittaa. Faneille pelejä kuten Tetris tai Bejeweled on täydellinen peli, hauskaa, helppoa ja kaikenikäisille.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kauhakerääjät Linja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kauhakerääjät Linja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kauhakerääjät Linja ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kauhakerääjät Linja on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kauhakerääjät Linja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kauhakerääjät Linja
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?