Nettipelit

Kasvien Kanssa Supervoimia

Leikur af taitopelit

Kasvien kanssa supervoimia

Kasvien Kanssa Supervoimia Luokitus: 5/10

Kasvien kanssa supervoimia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online-peli on käyttää erilaisia ​​kasvi valtuudet ohittamaan esteet tieltä. Hahmosi on liian altistuneet säteilylle, ja on tullut kasvi. Näyttö pitää etenee, joten sinun tarvitsee vain keskittyä ovat esteitä, jotka voit välttää eri tavoin. Lentää ilmassa ylös nuolinäppäintä. Kaivaa maahan alanuolipainikkeen. Booli eteenpäin oikeaa nuolinäppäintä. Sinun on myös mahdollisuus kerätä kohteita koskettamalla niitä tai kiinni niitä teidän net, jonka voit käyttää vasemmalla nuolinäppäimellä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6674 kertaa verkossa. Ranking 3527 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6674 kertaa
Kasvien Kanssa Supervoimia

Esineitä piikkejä ei voi tuhota ja tappaa sinut, joten älä yritä lyödä niitä. Jos kuolet, peli antaa sinulle vihje siitä, miten välttää este, joka tappoi sinut. Jos haluat asettaa korkeat pisteet tai avata musiikkia B arcade-tilassa, sinun täytyy kerätä niin paljon rahaa kuin mahdollista. Kuitenkin, sinun ei todellakaan tarvitse tarina tilassa. Jos haluat saada ilmassa rahaa, käyttää net lentämisen sijaan jos mahdollista. Jos käytät net, se antaa sinulle enemmän aikaa valmistautua seuraavaan este.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kasvien Kanssa Supervoimia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kasvien Kanssa Supervoimia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kasvien Kanssa Supervoimia ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kasvien Kanssa Supervoimia on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kasvien Kanssa Supervoimia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kasvien Kanssa Supervoimia
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?