Nettipelit

Karkkia Kuljettimet

Leikur af taitopelit

Karkkia kuljettimet

Karkkia Kuljettimet Luokitus: 6/10

Karkkia kuljettimet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Olemme makeistehdas ja meidän on luotava kokoonpano ja kuljetus karkkia myymälöissä. Karkkia kävellä kuljetinhihnat ja kuljettimet me sijoittamalla kaikki jatkaen saavuttaa tavoitteemme ja voittaa pelin. Älä anna karkkia sekoitetaan keskenään ja voittaa esteitä kuljettimet. Hiirellä tehdä nauhat kunnes sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7514 kertaa verkossa. Ranking 3261 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7514 kertaa
Karkkia Kuljettimet

Taitopeli jossa sinun täytyy luoda ketjuja liikenteen kuljetushihnoissa makeistehdas tuoda makeisia varastoihin. Suorien tulisi olla jatkuvaa, jotta karkkia ei putoa maahan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Karkkia Kuljettimet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Karkkia Kuljettimet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Karkkia Kuljettimet ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Karkkia Kuljettimet on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Karkkia Kuljettimet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Karkkia Kuljettimet
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80776
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48121
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38154
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?