Nettipelit

Ylläpitää tasapainoa

Leikur af taitopelit

Ylläpitää tasapainoa

Ylläpitää tasapainoa Luokitus: 5/10

Ylläpitää tasapainoa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pitää tasapainossa lokerot. Kuulostaa helppoa, mutta se ei ole. Käytä hiirtä pelata tätä peliä. Sinun täytyy siirtää pallot, jotka tukevat lokerot, jotta ne eivät pudota. Sinun täytyy laittaa pallot, jotka pitävät lokerot, jotta nämä eivät kuulu. Sinun täytyy olla nopea hiirellä pitämään tasapainossa kolme alustaa.Taitopeli ja ohjaus eivät kuulu. Osoittaa oman valvoa tasapainoa nämä esineet eivät ole pudottamalla mitään.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12887 kertaa verkossa. Ranking 1686 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 746 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12887 kertaa
Ylläpitää tasapainoa

Peli nopeutta ja taitoa. Onko joitakin palloja, jotka pitävät tarjottimet tarjoilijoina. Sinun täytyy käyttää hiirtä pitää lokerot vaakasuoraan. Yritä pitää kaiken paikallaan niin kauan kuin mahdollista. Siirtyä jokaisen pallon oikeaan suuntaan niin, että sauvat pysyvät pystyssä niin kauan kuin mahdollista. Sinun täytyy valvoa koko ajan olevien esineiden asento, jotta ne eivät menettää tasapainonsa ja putoaa maahan. Voitat pelin ja enemmän pisteitä kauemmin pidät kaikki esineet paikoillaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ylläpitää tasapainoa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ylläpitää tasapainoa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ylläpitää tasapainoa ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ylläpitää tasapainoa on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ylläpitää tasapainoa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ylläpitää tasapainoa
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?