Nettipelit

Kaatua Testi Tutteja

Leikur af taitopelit

Kaatua testi tutteja

Kaatua Testi Tutteja Luokitus: 7/10

Kaatua testi tutteja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, meidän täytyy tehdä joitakin testejä! Käytä aseita antaa ja mielikuvitus avata kaikki saavutukset näet oikealla! Jos haluat edetä seuraavalle tasolle, sinun tulee saada tietty määrä pisteitä. Älä unohda, että nukkeja ei tunne lainkaan kipua, todella! Tarkista läpipeluuohje jos olet jumissa. Käytä hiirtä ja seuraa in-game opetusohjelmia. Voit ostaa aseita käyttää painikkeita näytön alareunassa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10516 kertaa verkossa. Ranking 2320 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 650 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10516 kertaa
Kaatua Testi Tutteja

Kaatua testi tutteja ovat todellisia mittakaavassa ihmisen muotoinen testilaitteita jotka simuloivat mitat, painon mittasuhteet ja niveltää ihmiskehon, ja yleensä mittalaitteilla tallentaa tietoja dynaaminen käyttäytyminen ATD simuloidussa ajoneuvoon vaikutuksia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kaatua Testi Tutteja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kaatua Testi Tutteja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kaatua Testi Tutteja ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kaatua Testi Tutteja on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kaatua Testi Tutteja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kaatua Testi Tutteja
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80836
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48198
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38218
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?