Nettipelit

Jousi

Leikur af taitopelit

Jousi

Jousi Luokitus: 6/10

Jousi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

On kevätaika vuonna orava maa. Aika ilon uusinut toivoa hyvä vuosi ja kovaa kuoriainen syö. Kasvit kasvavat kaikkialla, aurinko paistaa, lunta tuli alas vuorilta ... Mutta mitä kuuluu tämän talven tarkoittaa koneen talonmies ja hänen fireballs? Odota, mikä? Ohjeet: käytä nuolinäppäimiä liikkua ja hyppää. Kerää kovakuoriaiset, vältetään palo palloa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14365 kertaa verkossa. Ranking 1251 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1586 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14365 kertaa
Jousi

keväällä, koneen talonmies, fireballs, kovakuoriaiset, kerätä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Jousi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Jousi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Jousi ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Jousi on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Jousi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Jousi
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80621
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47978
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38013
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?