Nettipelit

Torni jäätelöpalloa

Leikur af taitopelit

Torni jäätelöpalloa

Torni jäätelöpalloa Luokitus: 4/10

Torni jäätelöpalloa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 48202 kertaa verkossa. Ranking 350 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5540 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 48202 kertaa
Torni jäätelöpalloa

Liikkuvat ampuja. Sinun täytyy osua kohteeseen, tähtää kohteeseen ja pallo putoaa täsmälleen muiden tornin pitää kasvaa. Sinun täytyy saada kauha jääpala ja pudota täsmälleen pallo, joka on alaspäin. Joten torni tulee yhä suurempia.Kauemmin pidät enemmän pisteitä saat. Sinun täytyy olla hyvin pitkä ja sinulla on monta palloa toistensa saada enemmän pisteitä. Kuinka kauan olette ja kuinka korkea rakentaa tornin makea iced.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Torni jäätelöpalloa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Torni jäätelöpalloa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Torni jäätelöpalloa ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Torni jäätelöpalloa on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Torni jäätelöpalloa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Torni jäätelöpalloa
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80840
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38220
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?

pallo kaveri Pelata ►

Pallo kaveri

3
3 / 10 - 7184 ääntä
Pelattu
30561
kertaa

Olet sinistä palloa. Sinun on vältettävä muiden pallot, jotka saavat enemmän ja nopeammin joka tasolla.