Nettipelit

Hyppää Esteet

Leikur af taitopelit

Hyppää esteet

Hyppää Esteet Luokitus: 8/10

Hyppää esteet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun täytyy ohjata pomppiva pallo ylittääkseen tien yli täynnä esteitä sisällä 60 sekunnin aikaraja. Ei ole enää paluuta. Vähemmän aikaa otat, korkeammat pisteet tulee olemaan. Tämä peli satunnaisesti tuottaa tasoilla, joten se on ääretön määrä niitä. Voit siirtää palloa eteenpäin, käytä hiiren vasenta painiketta tai nuoli ylös-näppäintä. Siirrä hiirtä vasemmalle ja oikealle tai käyttää vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä liikkua pallon puolelta toiselle. Hiiren oikealla painikkeella avaa yhteydessä asetusvalikon.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6902 kertaa verkossa. Ranking 3385 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6902 kertaa
Hyppää Esteet

Kameran näkymä on ensimmäinen henkilö, joten pallo on maastossa tilanne on täsmälleen näytön reunaan. Pidä innolla, varmista, että et onnistu, seuraava hypätä ennen kuin työntää palloa. Käytä hiirtä ohjaus vain suositellaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hyppää Esteet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Hyppää Esteet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hyppää Esteet ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Hyppää Esteet on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hyppää Esteet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hyppää Esteet
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?