Nettipelit

Laiva nykyinen

Leikur af taitopelit

Laiva nykyinen

Laiva nykyinen Luokitus: 6/10

Laiva nykyinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Olet matkalla kuin merikilpikonna mukaan merivirrat pois Australian rannikolla näköinen meritähti. Sinun täytyy ylittää puron tutkia Great Barrier Reef poiminta tiesi kaikki korallit, kuoret ja meritähtiä, mutta hoito tulisi välttää meduusoja, koska ne voivat viivästyttää sinua matkallasi. Ohjaa kilpikonna hiirellä koneellesi Australian rannikolla. Voit matkustaa Cairns, Brisbane, Gold Coast ja muualla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 22046 kertaa verkossa. Ranking 941 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1958 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 22046 kertaa
Laiva nykyinen

Peli, jossa sinun täytyy ohjata kilpikonna uinti meressä nykyinen kautta vedet Australiassa. Sinun on otettava eläimen Great Barrier Reef, vedenalainen matka, farmari Australia. Päähenkilöt ovat pelin kilpikonnia. Australian merikilpikonnat ovat suuria eläimiä, jotka syövät kalaa ja kävelemään pitkiä matkoja merellä. Tässä harjoituksessa sinun täytyy ohjata eläimistä virtaavaan etsii eläimiä ja palkintoja. Sinun täytyy väistää meduusat välttää menettää pisteitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Laiva nykyinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Laiva nykyinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Laiva nykyinen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Laiva nykyinen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Laiva nykyinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Laiva nykyinen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?