Nettipelit

Erikoista muurahainen

Leikur af taitopelit

Erikoista muurahainen

Erikoista muurahainen Luokitus: 3/10

Erikoista muurahainen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ohje tämän erikoisen vähän ant vangita pähkinä turvallisesti ja nopeasti. Ohjeet: käytä hiiren siirtää vähän kummallinen ant vangita pähkinä ... mutta eivät kosketa mitään tulossa. se on helppoa!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12198 kertaa verkossa. Ranking 1497 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 1098 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12198 kertaa
Erikoista muurahainen

muurahainen, utelias, pähkinä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Erikoista muurahainen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Erikoista muurahainen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Erikoista muurahainen ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Erikoista muurahainen on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Erikoista muurahainen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Erikoista muurahainen
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80880
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48246
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38257
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?