Nettipelit

Ensimmäisen Persoonan Alustat

Leikur af taitopelit

Ensimmäisen persoonan alustat

Ensimmäisen Persoonan Alustat Luokitus: 5/10

Ensimmäisen persoonan alustat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Gump on ilmainen 3D-foorumi hyppäämiseen pelin flash. Voit liikkua W, A, S ja D-näppäimiä, ja katson ympärilleni vetämällä hiiren painiketta ruudulla. Tämä peli sisältää useita hauskoja karttoja. Voit jopa rakentaa oman kartta sen kartta editorilla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6927 kertaa verkossa. Ranking 3458 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6927 kertaa
Ensimmäisen Persoonan Alustat

3D tietokonegrafiikka ovat kuvia, jotka käyttävät kolmiulotteinen esitys geometristen tietoja tallennetaan tietokoneeseen varten suorittamaan laskuja ja tehdä 2D kuvia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ensimmäisen Persoonan Alustat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ensimmäisen Persoonan Alustat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ensimmäisen Persoonan Alustat ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ensimmäisen Persoonan Alustat on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ensimmäisen Persoonan Alustat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ensimmäisen Persoonan Alustat
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80887
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48252
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38260
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?