Nettipelit

Domino

Leikur af taitopelit

Domino

Domino Luokitus: 10/10

Domino peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Aseta vetää ketju domino murskata tomaatti, joka on kaiken loppu, sinun täytyy selvittää, miten vetää eniten pelimerkkejä mahdollista. Rivi siruja, jotka ovat ylös ja täytyy tehdä se jakaa ketjuun. Enemmän pelimerkkejä saat heittää enemmän pisteitä ansaitset. Rivin päässä on tomaatti, että sinun täytyy murskata. Jokainen näyttö on vaikeampaa kuin viime ja sinun täytyy päihittää kaikki tasot voittaa pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7033 kertaa verkossa. Ranking 3618 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 10.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7033 kertaa
Domino

Heittää kaikki pelimerkit tämä domino peli, jossa sinun täytyy tehdä kaikki mahdolliset sirut putoavat maahan ennen tomaatti. Classic taitopeli, jossa sinun täytyy kaataa sen niin monta pelirahaa peräkkäin. Aivan lopussa on tomaatti, että sinun täytyy murskata ja merkintä rivin päässä. Jokainen taso on vaikeampi kuin edellinen. Sinun täytyy löytää joka on ensimmäinen välilehtien alkaa rivillä kaataa niin paljon kuin mahdollista ja voittaa pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Domino selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Domino. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Domino ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Domino on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Domino että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Domino
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?