Nettipelit

Ampua painevesi

Leikur af taitopelit

Ampua painevesi

Ampua painevesi Luokitus: 2/10

Ampua painevesi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Päätavoitteena on päästä vuoden tasolla, tämän, sinun täytyy ampua paine veden vastakkaiseen suuntaan kannattaa lähteä. Jos vietät kaiken vesivarannot, sinun täytyy aloittaa alusta. Valvoa merkin tarvitset vain tietokoneen hiiri. Varo esteitä törmäät!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5756 kertaa verkossa. Ranking 3635 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5756 kertaa
Ampua painevesi

Tämä peli alustan genre on tapa pelata täysin erilainen ja omaperäinen.Luonne ei ohjataan nuolinäppäimillä näppäimistön, vaan suihkun paine vettä, joka on ampua hiirellä. Pelaajan täytyy hallita voiman ja suunnan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ampua painevesi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ampua painevesi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ampua painevesi ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ampua painevesi on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ampua painevesi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ampua painevesi
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79707
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47001
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
37024
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?