Nettipelit

Ammu Objektit 3D

Leikur af taitopelit

Ammu objektit 3d

Ammu Objektit 3D Luokitus: 3/10

Ammu objektit 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen internetis peli on 3D-ampuja, jossa sinun täytyy vain käyttää hiirtä pelata. Tähtää siihen, ja sitten ampua. Joskus jotkut nopeaa ajattelua on mukana, kuten ammunta pala, joka erottuu ryhmästä kappaletta. Pidä mielessä, että räjähdys voisi auttaa ampua muita esineitä, jotka ovat lähellä sitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6705 kertaa verkossa. Ranking 3460 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6705 kertaa
Ammu Objektit 3D

3D-tunnelin ampuja peli tulee joitakin todella suuria vaikutuksia kannattaa tarkistaa joka tapauksessa! Käytä hiirtä tähtäämiseen ja ampua vektori esineitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Objektit 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ammu Objektit 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Objektit 3D ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ammu Objektit 3D on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ammu Objektit 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ammu Objektit 3D
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?