Nettipelit

Alustoja ja Viikintie

Leikur af taitopelit

Alustoja ja viikintie

Alustoja ja Viikintie Luokitus: 9/10

Alustoja ja viikintie peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen online-peli on kiivetä ylöspäin niin korkealle kuin voit laiturilta laiturille ja tehdä niin monta temppuja kuin voit samalla välttää kaatua. Käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä liikkua, ja jopa nuolinäppäintä hypätä. Ollessaan ilmassa, paina vielä kerran tehdä läppä, ja useita kertoja tehdä useita voltteja. Voit tehdä kuperkeikka, paina välilyöntiä ennen kuin painat nuolinäppäintä. Muista, selviytyminen on tärkein kriteeri, joten älä tee temppuja, jos luulet, se saattaa tehdä putoat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6149 kertaa verkossa. Ranking 3602 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6149 kertaa
Alustoja ja Viikintie

Kun hyppää, tee niin monta voltteja kuin voit ennen laskeutumista painamalla ylös-näppäintä useita kertoja. Kun seisot alustan, kuperkeikka edestakaisin niin monta kertaa kuin mahdollista ennen sinun täytyy hypätä seuraavaan. Kun tulet tykit ja jouset, käyttää niitä niin paljon kuin mahdollista saada paljon korkeutta. Ilmapallot käynnistää sinulle enemmän, mutta varo miinoja niitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Alustoja ja Viikintie selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Alustoja ja Viikintie. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Alustoja ja Viikintie ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Alustoja ja Viikintie on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Alustoja ja Viikintie että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Alustoja ja Viikintie
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?