Nettipelit

Ahmaista

Leikur af taitopelit

Ahmaista

Ahmaista Luokitus: 4/10

Ahmaista peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Vuonna ahmaista voit ohjata eräänlainen Snake, joka on kerätä kaikki pallot. Kun kerätä palloa, se tikkuja omaan häntäänsä, ja sinun on vältettävä koskettamasta muita palloja kanssa hännällään. Helppoa? Kyllä ... ja ensimmäisen 3 tai 4 vaiheissa. Sitten, erilaiset pallot tehdä elämästäsi vaikeampaa. Ahmaista sisältää hypnoottinen tausta ja mukavaa musiikkia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 21937 kertaa verkossa. Ranking 838 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 316 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 21937 kertaa
Ahmaista

Toimi, kartonki, palapelit,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ahmaista selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Ahmaista. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ahmaista ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Ahmaista on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ahmaista että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ahmaista
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80887
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48252
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38260
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?