Nettipelit

ahdettu talo

Leikur af taitopelit

Ahdettu talo

Ahdettu talo Luokitus: 4/10

Ahdettu talo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kerää niin monta pähkinää kuin voit, mutta nämä ovat kovia aikoja, sillä tilaa saa enemmän ahdettu jokainen mutteri kerätty. Käytä star teho jopa esittää joitakin room. Ohjeet: käytä nuolinäppäimillä tai hiiren siirtää välttää vihollisia, kerätä pähkinöitä ja tähtiä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7257 kertaa verkossa. Ranking 2506 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 362 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7257 kertaa
ahdettu talo

tungosta, talo, Mateusz, skutnik, orava, foorumi, pähkinät,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ahdettu talo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään ahdettu talo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ahdettu talo ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli ahdettu talo on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ahdettu talo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ahdettu talo
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80618
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47976
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38010
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?