Nettipelit

Whooly & kadonneita aarteita

Leikur af taitopelit

Whooly & kadonneita aarteita

Whooly & kadonneita aarteita Luokitus: 6/10

Whooly & kadonneita aarteita peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on Whooly, joka ei ole liian älykäs kettu, jolla on fantastinen mielikuvitus. Liity tähän hauska peli kuin Whooly yrittää löytää poistumista tuntematon maailmassa, eikä se taistelu on useita uhkaava vihollisia. Teidän avullanne Whooly voi päästä pois tästä kauheasta sokkelo. Hän on opittava seuraamaan hänen eläinten vaisto. Ohjeet: käytä nuolia avaimet liikkua, tilaa baarissa tai A hypätä, S Super star valtaa, M mykistää äänet, N Kartta ja T nähdä aarteita.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11711 kertaa verkossa. Ranking 1507 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 976 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11711 kertaa
Whooly & kadonneita aarteita

Whooly, kadonneita aarteita, kerätä tähtiä, kettu, älykäs,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Whooly & kadonneita aarteita selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Whooly & kadonneita aarteita. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Whooly & kadonneita aarteita ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Whooly & kadonneita aarteita on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Whooly & kadonneita aarteita että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Whooly & kadonneita aarteita
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80842
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48203
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?