Nettipelit

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ...

Leikur af taitopelit

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ...

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... Luokitus: 2/10

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... Ohjeet: Ottelun saman muotoisia, mikä tuhoaa ne, tarttumalla yksi ja vetämällä sitä kohti muita. Älä salli muodoista tulla liian lähelle. WASD tai nuolinäppäimiä liikkua, tavoite ja napata kanssa hiiri.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9953 kertaa verkossa. Ranking 1765 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 730 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9953 kertaa
Kaappari, ottelu, vältä tuhota ...

Muodot, värit, koura, ottelu, tuhota,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Kaappari, ottelu, vältä tuhota .... Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kaappari, ottelu, vältä tuhota ... että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kaappari, ottelu, vältä tuhota ...
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80881
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38258
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?