Nettipelit

Asha jalokivet

Leikur af taitopelit

Asha jalokivet

Asha jalokivet Luokitus: 3/10

Asha jalokivet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mikä haaste! Asha jalokivet on nopea ja addiktiivisessa pelissä valvoa timantteja alalla. Voitko seistä painetta? Ohjeet: korvata timanttien toimintaolosuhteita saada 3 on vaaka-tai pystyviiva. Suuremmat linjat antaa lisäpisteitä! Täytä timantti mittari varten bonus-ja edetä seuraavalle tasolle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 25282 kertaa verkossa. Ranking 682 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 1252 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 25282 kertaa
Asha jalokivet

jalokivet, jalokivet, timantit, taitoa, nopea, horisontaalinen, vertikaalinen,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Asha jalokivet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään Asha jalokivet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Asha jalokivet ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli Asha jalokivet on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Asha jalokivet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Asha jalokivet
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?