Nettipelit

3D Pallo Sokkelo

Leikur af taitopelit

3d pallo sokkelo

3D Pallo Sokkelo Luokitus: 8/10

3d pallo sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen 3D-nettipeli on yksinkertainen pallo-in-sokkelo peli. Sinun tarvitsee vain kallistaa labyrintti viemällä hiiren suuntaan haluat pallon mennä niin, että pallo liikkuu, miten sokkelossa on kallistettu alaspäin. Kerää kolikot ja tehdä siitä kiemuroissa mahdollisimman nopeasti. Varo pisteet ja älä anna sen laskea liikaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8438 kertaa verkossa. Ranking 2837 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 62 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8438 kertaa
3D Pallo Sokkelo

Joissakin versioissa tämä peli, puinen labyrintti kallistetaan käyttämällä kahta nuppia. Tavallisesti pallo on navigoinut ohi sarja reikiä, seinien ja esteitä. Magneetti käytetään muita versioita, joissa pallot ovat voidaan käsitellä eikä sokkelossa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Pallo Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään 3D Pallo Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Pallo Sokkelo ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli 3D Pallo Sokkelo on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Pallo Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Pallo Sokkelo
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?