Nettipelit

3D Labyrintti

Leikur af taitopelit

3d labyrintti

3D Labyrintti Luokitus: 6/10

3d labyrintti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, voit pelata pikku hahmo seisoo päälle oranssi pallo. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on vain seurata polkua putoamatta. Ei aitoja, ei esteitä, tai jotain, voi varjella teidät lankeamasta, joten sinun täytyy olla erittäin varovainen. Erityisesti tummia alueita, koska maa on hieman kallistettu siellä. Käytä nuolia näppäimistöllä ohjata sitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7878 kertaa verkossa. Ranking 3049 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 38 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7878 kertaa
3D Labyrintti

Labyrintti oli kreikkalaisessa mytologiassa, kehittää rakenne on suunniteltu ja rakennettu pitää Minotaur, myyttinen olento, joka oli puoliksi ihminen ja puoliksi härkä. Labyrintti oli tehty niin ovelasti, että tekijä itse hädin tuskin pakenemaan sen jälkeen, kun hän rakensi sen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Labyrintti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään 3D Labyrintti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Labyrintti ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli 3D Labyrintti on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Labyrintti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Labyrintti
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80844
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48204
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38221
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?