Nettipelit

3D Jousiammunta

Leikur af taitopelit

3d jousiammunta

3D Jousiammunta Luokitus: 6/10

3d jousiammunta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen 3D verkossa peli on saanut innoituksensa Wii Sports Resort Jousiammunta. Pidä hiiren painiketta vetää takaisin keulan ja tavoite, vapauta sitten hiiren painike ampua. Muista, että tuuli puhaltaa eri suuntiin eri vahvuuksia. Sinulla on 3 kierrosta pisteitä eniten pisteitä ja saada paikka ranking!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10149 kertaa verkossa. Ranking 2007 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 102 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10149 kertaa
3D Jousiammunta

Jousiammunta käytäntö on nyt urheilulaji, jossa käytät jousi ampua nuolia. Sen alkuperä on käytössä tämä metsästys välineenä ja aseena tai välineenä sodan, mutta se vanhentui kynnyksellä tuliaseita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Jousiammunta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään 3D Jousiammunta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Jousiammunta ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli 3D Jousiammunta on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Jousiammunta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Jousiammunta
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
79707
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
47001
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1958 ääntä
Pelattu
37025
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?