Nettipelit

3D Alustat

Leikur af taitopelit

3d alustat

3D Alustat Luokitus: 6/10

3d alustat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä 3D arkadi tasohyppely, sinulla on valvoa hyppäämiseen ja liikkuvan pallon. Sinun täytyy ohjata pallo poistu kunkin tason poimien kaikki keltaiset ruudut tavalla. Vaarallisia ansoja ja mielenkiintoisia tehtäviä odottavat sinua 40 huolellisesti suunniteltu taso. Osuma keltainen lohkojen saada lisäpisteitä. Päästä vihreä neliö keskellä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6855 kertaa verkossa. Ranking 3486 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6855 kertaa
3D Alustat

Sisäänrakennettu map editorin avulla voit luoda jopa kymmenen tasoa oman, jakaa muiden pelaajien kanssa, pelata niiden taso ja antaa arviota. Yritetään saada max pisteet kullakin tasolla on haaste, olet saanut välttää putoaminen reunoista.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Alustat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Taitopelit nimeltään 3D Alustat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Alustat ja se liittyy Taitopelit. Uusi peli 3D Alustat on yksi parhaista peleistä Taitopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Alustat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Alustat
EDELLINEN

Taitopelit eniten pelatut pelit

kosmoksen jalokivet Pelata ►

Kosmoksen jalokivet

4
4 / 10 - 7048 ääntä
Pelattu
80884
kertaa

tuhota jalokivet luomalla linjat 3 tai enemmän jalokivet olivat samantyyppisiä. Voit siirtää niitä käyttämällä hiirtä napsauttamalla ja vaihtokorien vieressä jalokivet.

Torni jäätelöpalloa Pelata ►

Torni jäätelöpalloa

4
4 / 10 - 5540 ääntä
Pelattu
48250
kertaa

Sinun täytyy rakentaa korkein torni jäätelöpalloa maailmassa. Donald ja sinun täytyy pudottaa jäätelö on kartio on alle. Vaikeutena on tikkaat, johon olet siirtymässä yläpuolella keksin. Ole varovainen, jos häviät liian monta palloa, menettää pelin. Sinun täytyy pudottaa pallon täsmälleen viimeinen, joka kuuluu tällä pysyä päällä. Korkeampi torni on sinun ansaita enemmän pisteitä. Näytä taitosi ja miscalculates kuuluvat pallot.

Valitse se Pelata ►

Valitse se

6
6 / 10 - 1960 ääntä
Pelattu
38259
kertaa

hiiri rikkovia tekoja! Click for korkea pistemäärä. Ohjeet: napsauta yhtä nopeasti kuin voit. Tartu powerups antaa sinulle enemmän aikaa. Onko sinulla napsauttamalla valtaa?