Nettipelit

Sudoku joulua lukuja

Leikur af sudoku pelit

Sudoku joulua lukuja

Sudoku joulua lukuja Luokitus: 3/10

Sudoku joulua lukuja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos olet joulun rakastaja tämä peli pidät.Eri asia on hyvä aika. Sudoku joulu on klassinen sudoku-peli, mutta pelataan kuvia numeroiden sijasta. Sijoittaa kuvan klikkaamalla hiiren vasenta painiketta ja liikuttamalla hahmo sivusto, joka luulet, että kuva saattaa olla, liikuttamalla hiirtä. Sinun täytyy tehdä, että kaikki kentät on täytetty, ja luvut eivät toistu vaaka-, pysty tai 9 solua lähimpänä. Koska elinikäinen sudoku, mutta muiden elementtien kanssa, jotain erilaista ja hauskaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11363 kertaa verkossa. Ranking 1872 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 280 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11363 kertaa
Sudoku joulua lukuja

Ystäville sudoku, ehdotamme erilainen versio pelistä. Jos pidät jouluna, muutat numerot tyypillisempiä vapaapäiviä, kuten lumiukko, misteli, joulukoristeet, kynttilät, lahjapakkaukset, lumiukkoja, inkivääri, runko puu, valot, lumihiutaleet asiat lunta ja lisää.Hyvin erilainen versio klassisesta, mutta joskus täytyy vaihtaa hauskaa. Aseta kunkin kohteen paikallaan ilman toistetaan linjat voittaa pelin. Nauti pelaa ilmaisia ​​portaali.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sudoku joulua lukuja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Sudoku Pelit nimeltään Sudoku joulua lukuja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sudoku joulua lukuja ja se liittyy Sudoku Pelit. Uusi peli Sudoku joulua lukuja on yksi parhaista peleistä Sudoku Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sudoku joulua lukuja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sudoku joulua lukuja
EDELLINEN

Sudoku pelit eniten pelatut pelit

Suduko on diagonaalinen Pelata ►

Suduko on diagonaalinen

4
4 / 10 - 7404 ääntä
Pelattu
77669
kertaa

Täytä neliöt kanssa 1 - 9 seuraavien sääntöjen mukaisesti: 1. Numerot kukin rivi tai sarake tai diagonaalisesti saa toistaa 2. Numerot kunkin 3x3 ryhmä (ympäröi paksu riviä) saa toistaa

Tasot Sudoku Pelata ►

Tasot sudoku

6
6 / 10 - 6960 ääntä
Pelattu
34678
kertaa

A sudoku vaivoin tasolle, joka on erittäin helppo oppia pelaamaan peliä älykkäästi, joka on vieläkin vaikeampi, vain asiantuntijoita.

Asha Sudoku Pelata ►

Asha sudoku

4
4 / 10 - 1962 ääntä
Pelattu
18126
kertaa

Täytä palapelin niin, että jokainen rivi, sarake ja 3x3 laatikko sisältää numerot 1-9. Se on hyvin yksinkertainen peli, mutta se ei ole niin helppoa kuin se näyttää olevan!