Nettipelit

Suduko on diagonaalinen

Leikur af sudoku pelit

Suduko on diagonaalinen

Suduko on diagonaalinen Luokitus: 4/10

Suduko on diagonaalinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Täytä neliöt kanssa 1 - 9 seuraavien sääntöjen mukaisesti: 1. Numerot kukin rivi tai sarake tai diagonaalisesti saa toistaa 2. Numerot kunkin 3x3 ryhmä (ympäröi paksu riviä) saa toistaa

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 78602 kertaa verkossa. Ranking 202 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 7470 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 78602 kertaa
Suduko on diagonaalinen

sudoku, sudoku diagonaalinen, diagonaalinen, numerot pelin,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Suduko on diagonaalinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Sudoku Pelit nimeltään Suduko on diagonaalinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Suduko on diagonaalinen ja se liittyy Sudoku Pelit. Uusi peli Suduko on diagonaalinen on yksi parhaista peleistä Sudoku Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Suduko on diagonaalinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Suduko on diagonaalinen
EDELLINEN

Sudoku pelit eniten pelatut pelit

Tasot Sudoku Pelata ►

Tasot sudoku

6
6 / 10 - 6960 ääntä
Pelattu
35071
kertaa

A sudoku vaivoin tasolle, joka on erittäin helppo oppia pelaamaan peliä älykkäästi, joka on vieläkin vaikeampi, vain asiantuntijoita.

Asha Sudoku Pelata ►

Asha sudoku

4
4 / 10 - 1962 ääntä
Pelattu
18511
kertaa

Täytä palapelin niin, että jokainen rivi, sarake ja 3x3 laatikko sisältää numerot 1-9. Se on hyvin yksinkertainen peli, mutta se ei ole niin helppoa kuin se näyttää olevan!

Sudoku Pelata ►

Sudoku

5
5 / 10 - 1452 ääntä
Pelattu
18107
kertaa

Tässä pelissä suosittelemme sinun täytyy ratkaistaklassinen Sudoku, jossa uudet taulukot yhdeksän numeron jokaisen. Jos pidät aivotyöskentelyn sinun täytyy pelata Sudoku. Ensin sinun täytyy valitavaikeustaso napsauttamalla jotakin150 numeroiden hiirellä. Viimeistelesudoku, sinun on klikattavalaatikko ja valitsenumero on mielestäsi ruutuun hiirellä. Tavoitteena Tämän logiikan peli on täyttää9 × 9 ruudukon (81 solua) jaettu 3 × 3 ruudukko numeroilla 1-9 perustuu joitakin numeroi ...