Nettipelit

Pikku Ryhmä

Leikur af strategiapelit

Pikku ryhmä

Pikku Ryhmä Luokitus: 5/10

Pikku ryhmä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli sinun täytyy ehdottaa taistelu strategia mukaan rajoitukset joukkoja. Peli toimii vuorotellen, ja jokaisessa yksikössä on erityisiä kykyjä että joudut käyttämään viisaasti vihollisianne vastaan ​​voittaa. Klikkaa vihollisia hyökätä heitä ja klikkaa maastossa liikkumaan joukkojen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5187 kertaa verkossa. Ranking 3421 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5187 kertaa
Pikku Ryhmä

Johda pieni sotilaat voittoon taktinen taistelu peli. Valitse joukkue ennen tehtävän. Käytä kutakin yksikköä kyvyt viisaasti aikana taistelun voittaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pikku Ryhmä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Strategiapelit nimeltään Pikku Ryhmä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pikku Ryhmä ja se liittyy Strategiapelit. Uusi peli Pikku Ryhmä on yksi parhaista peleistä Strategiapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pikku Ryhmä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pikku Ryhmä
EDELLINEN

Strategiapelit eniten pelatut pelit

siitä, että kolikoita aarre Pelata ►

Siitä, että kolikoita aarre

5
5 / 10 - 3242 ääntä
Pelattu
36117
kertaa

Piilota kolikoiden teidän aarre teidän reunassa ja ansaan kaivosten liikaa. Sinun täytyy löytää kolikoita aarre on vihollinen, ennen kuin vihollinen löytää omasi. Jos löydät aarre on vihollinen, sinulla on ylimääräistä aikaa, mutta jos löydät yksi hänen ansoja, voit menettää muuttuu. Pelaa peliä. Peli tulee Disney.co.uk Pelit.

Astrum puolustus Pelata ►

Astrum puolustus

6
6 / 10 - 2614 ääntä
Pelattu
35000
kertaa

Astrum on planeettamme, joilla on korkea-asteen tallettaa uraania tärkein kauppa voimavara. Sinun on suojella maapallon alkaen hyökkäys! Pelaa hiirellä ja pidä hauskaa!

Räjähtävä Jalokivet Pelata ►

Räjähtävä jalokivet

3
3 / 10 - 1518 ääntä
Pelattu
18703
kertaa

Tässä addiktoiva peli, sinun täytyy tuhota jalokivet, jotka ovat samaa väriä ja välttämään helmiä eri väriä ei saa murskata. Siirrät hiirtä syrjäyttää. Menetät ottelu, kun olet murskattu kolme helmiä eri värejä.