Nettipelit

Minecraft Torni Puolustus

Leikur af strategiapelit

Minecraft torni puolustus

Minecraft Torni Puolustus Luokitus: 6/10

Minecraft torni puolustus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Oletko koskaan pelannut Minecraft? Nyt voit pelata tätä peliä verkossa torni puolustus Minecraft versiossa. Se on rakenne, jossa pelaajat voivat vapaasti rakentaa mitään. Tässä pelissä sinun täytyy rakentaa tietä ja puolustaa uhkiin kivi tornit. Päihitä vihollisia ja ansaita pisteitä ostaa lisää tornit. Jokaisen aalto tulee enemmän ja vahvempia vihollisia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9971 kertaa verkossa. Ranking 1933 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 214 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9971 kertaa
Minecraft Torni Puolustus

Peli torni puolustajille Minecraft. Alkuperäisen Minecraft peli julkaistiin vuonna 2011, mutta aiemmin julkistettuja joitakin kokeiluversioita vuodesta 2009. Jos sinulla on luova sielu ja haluan luoda ja rakentaa, että tulet rakastamaan Minecraft.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Minecraft Torni Puolustus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Strategiapelit nimeltään Minecraft Torni Puolustus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Minecraft Torni Puolustus ja se liittyy Strategiapelit. Uusi peli Minecraft Torni Puolustus on yksi parhaista peleistä Strategiapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Minecraft Torni Puolustus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Minecraft Torni Puolustus
EDELLINEN

Strategiapelit eniten pelatut pelit

siitä, että kolikoita aarre Pelata ►

Siitä, että kolikoita aarre

5
5 / 10 - 3242 ääntä
Pelattu
36885
kertaa

Piilota kolikoiden teidän aarre teidän reunassa ja ansaan kaivosten liikaa. Sinun täytyy löytää kolikoita aarre on vihollinen, ennen kuin vihollinen löytää omasi. Jos löydät aarre on vihollinen, sinulla on ylimääräistä aikaa, mutta jos löydät yksi hänen ansoja, voit menettää muuttuu. Pelaa peliä. Peli tulee Disney.co.uk Pelit.

Astrum puolustus Pelata ►

Astrum puolustus

6
6 / 10 - 2614 ääntä
Pelattu
35859
kertaa

Astrum on planeettamme, joilla on korkea-asteen tallettaa uraania tärkein kauppa voimavara. Sinun on suojella maapallon alkaen hyökkäys! Pelaa hiirellä ja pidä hauskaa!

Räjähtävä Jalokivet Pelata ►

Räjähtävä jalokivet

3
3 / 10 - 1518 ääntä
Pelattu
19434
kertaa

Tässä addiktoiva peli, sinun täytyy tuhota jalokivet, jotka ovat samaa väriä ja välttämään helmiä eri väriä ei saa murskata. Siirrät hiirtä syrjäyttää. Menetät ottelu, kun olet murskattu kolme helmiä eri värejä.