Nettipelit

lääkäri meritursas on vity

Leikur af Spider-Man Pelit

lääkäri meritursas on vity

Lääkäri meritursas on vity Luokitus: 7/10

lääkäri meritursas on vity peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 242105 kertaa verkossa. Ranking 33 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 17356 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 242105 kertaa
lääkäri meritursas on vity

peliä tohtori meritursas, tuhoaa kaupungin peliä vihollinen spiderman,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä lääkäri meritursas on vity selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään lääkäri meritursas on vity. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä lääkäri meritursas on vity ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli lääkäri meritursas on vity on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä lääkäri meritursas on vity että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

lääkäri meritursas on vity
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vs. Venom Pelata ►

Spiderman vs. Venom

6
6 / 10 - 127008 ääntä
Pelattu
1990202
kertaa

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
281938
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

Spiderman 2: web sanat Pelata ►

Spiderman 2: web sanat

6
6 / 10 - 15480 ääntä
Pelattu
237180
kertaa

Kirjoita sanat ja kiivetä rakennusten auttaa Spiderman pitää kaupungin turvassa Asiak OCK!. Oma tavoite on edistää Spiderman kullakin tasolla oikeinkirjoitus sanoja. Riippuen pelin tila, taso on päättynyt, kun Spiderman pääsee alkuun rakennuksen tai suorittaa Head to Head kanssa Asiak OCK.