Nettipelit

Hämähäkkimies Kuva Metsästää

Leikur af Spider-Man Pelit

Hämähäkkimies Kuva Metsästää

Hämähäkkimies Kuva Metsästää Luokitus: 6/10

Hämähäkkimies Kuva Metsästää peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli sinun täytyy kaapata paras kuva Hämähäkkimies liikuttaessa nopeasti läpi kaupungin pilvenpiirtäjiä. Jokaisessa skenaariossa voi ampua 5 kuvaa, ja sitten valitset mieleisesi. Lopuksi, kun olet suosikkisi kunkin skenaarion, valitse paras laukaus yrittää julkaista sen. Katso tarkasti jokaisessa vaiheessa hehku, koska te tutkia salaisia ​​alueita.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15930 kertaa verkossa. Ranking 1240 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 320 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15930 kertaa
Hämähäkkimies Kuva Metsästää

Peter Parker on Hämähäkkimies, ja yleensä ammunta itse sitten lähettää ne kuvat Daily Bugle. Mutta joskus olet liian kiireinen ottamaan kuvia, ja voit ottaa mahdollisuuden tehdä joitakin kuvia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hämähäkkimies Kuva Metsästää selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään Hämähäkkimies Kuva Metsästää. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hämähäkkimies Kuva Metsästää ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli Hämähäkkimies Kuva Metsästää on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hämähäkkimies Kuva Metsästää että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hämähäkkimies Kuva Metsästää
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vs. Venom Pelata ►

Spiderman vs. Venom

6
6 / 10 - 127012 ääntä
Pelattu
1990865
kertaa

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
282556
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

lääkäri meritursas on vity Pelata ►

Lääkäri meritursas on vity

7
7 / 10 - 17356 ääntä
Pelattu
242726
kertaa

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.